Hayıroğlu İlkokulu

Vizyon: Eğitimde öncü konuma gelerek, demokrasiye ve milli egemenliğe sahip çıkan, başarıda sınır tanımayan, sosyal kültürel ve sportif faaliyetlerde adından söz ettiren öğrenciler yetiştirerek, ülkemizin en kaliteli okulları arasında yer almak.

Misyon: Karatay Hayıroğlu İlkokulu olarak misyonumuz; kendimizi sürekli geliştirerek ve etik değerlere bağlı kalarak, öğrencilerimizi sürekli okuyan, sorgulayan, düşüncelerini ifade edebilen, hayır diyebilen, estetik düşünen, ülkesine ve milletine hizmet etmeyi yaşam gayesi edinmiş, milli ve manevi değerlerine bağlı bireyler olarak hayata ve orta öğretime hazırlamak, okulumuzda Türk milli eğitimin temel amaç ve ilkelerini Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda en üst seviyede uygulamaktadır.

Başarılar:

Saatler: DERS BAŞLAMA: 09:00 DERS BİTİŞ: 14:40
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Servis Bilgisi: KONYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNE AİT OTOBÜSLER ESKİ GARAJDAN HAREKET ETMEKTEDİR (KARATAY BELEDİYESİ YANI) 08.00 KONYA - HAYIROĞLU 14.00 KONYA - HAYIROĞLU 15.15 HAYIROĞLU - KONYA 16.15 KONYA - HAYIROĞLU 17.15 HAYIROĞLU - KONYA 18.30 KONYA - HAYIROĞLU
Sportif Etkinlikler: 1. Geleneksel Çocuk Oyunları Şenliği
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: 1-En Çalışkan Öğrenci 2-En Çok Kitap Okuyan Öğrenci 3-En Temiz Sınıf

WEB - https://hayiroglu.meb.k12.tr

Adres - HAYIROĞLU MAH. HAYIROĞLU CAD. NO 51 KARATAY / KONYA

Öğretim Şekli :NORMAL ÖĞRETİM

Yerleşim Yeri - Karatay Hayıroğlu Mahallesi 2014´ten itibaren mahalle statüsü kazandı.

Adres - HAYIROĞLU MAH. HAYIROĞLU CAD. NO 51 KARATAY / KONYA

Ulaşım Ulaşım Konya Büyükşehir Belediyesi şehir içi hizmet otobüsleri ile sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Hayıroğlu Mahallesi Karatay İlçesine bağlı ve Konya İl merkezine 35 km uzaklıktadır.